Page Main Section

Toppers 2014 - Made in Holland | 10-jarig jubileumfeest!

Logo 10 Jaar Toppers - Made in Holland

Ook tijdens Toppers 2014 staan Gerard Joling, Jeroen van  de Boom, Rene Froger weer op het podium met de 10 jaar Topper in Concert - Made in Holland editie, met als hoofdgast Gordon Heuckeroth.

Het Toppers 2014 concert vindt zoals gewoonlijk plaats in de Amsterdam Arena op 30 Mei en 31 Mei. De Toppers vieren in 2014 hun 10e editie van het populaire meezingconcert.


Ook voor het thema van deze editie gaan wij van PartyCorner.nl weer een mooie collectie samen stellen met kleding en luxe accessoires. Dankzij onze uitgebreide collectie is één ding zeker: bij ons gaat u slagen! Onze toppers collectie voldoet volledig aan de Toppers dresscode en bestaat onder andere uit: Kleding, Accessoires, Pruiken, Boa’s en andere accessoires.

Er is ook specifieke Toppers Herenkleding en Toppers Dameskleding beschikbaar!

Kledingadvies
De Toppers 2014 hebben voor hun jubileum editie gekozen voor het thema 'Made in Holland'. We gaan het lekker op zijn Hollands doen met onze nationale driekleur als thema kleuren. Let goed op waar u gaat zitten, de Toppers hebben het volgende kledingadvies voor u bedacht:

 • Arena tweede ring (bovenste) ROOD
 • Arena eerste ring (onderste) WIT
 • Arena vloer BLAUW

Kleding toppers 2014 collectie exclusief bij PartyCorner.

Page Topbar Section

naar boven